Spring naar hoofd-inhoud

De Küppersbusch Merkwaarde

De innerlijke Waarden moeten kloppen

Wilt u gemakkelijk, snel en lekker koken? Küppersbusch maakt het mogelijk!

Traditie Sinds de oprichting van het merk ruim 140 jaar geleden wordt het merk gekenmerkt door een perfect samenspel van vorm en functie. De knowhow voor huishoudelijke apparaten is bij Küppersbusch gebaseerd op de ervaringen uit professionele keukens.

De perfect op elkaar afgestemde inbouwapparatuur garandeert inspirerende momenten en nog meer plezier bij het koken.

Perfecte functies zoals tijdbesparende automatische programma’s, de intuïtieve bediening, meer bedieningscomfort en optimale werkprocessen garanderen een perfect resultaat.

Tastbare kwaliteit betekent bij Küppersbusch – geheel in de geest van duurzaamheid: de beste materialen, het beste vakmanschap, de beste service, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Eerste klas design met bijpassende vormen en een bijpassend lijnenspel onderscheidt de meervoudig prijswinnende producten. Met het INDIVIDUAL Küppersbuschconcept is het mogelijk om complete series apparaten met elkaar te combineren en aan te passen aan persoonlijke wensen en voorkeuren.

Gezond genieten is het resultaat! De modernste bereidingsmethoden – geïnspireerd door professionele koks: bij Küppersbusch wordt het thema koken altijd als geheel benaderd.