Spring naar hoofd-inhoud

Reference projecten worldwide

Shanghai Flagship Studio

Op 30 mei 2014 openden de twee gerenommeerde Duitse bedrijven Poggenpohl en Küppersbusch hun deuren. hun eerste gezamenlijke studio in de Chinese metropool Shanghai. Samen met de bekende Chinese actrice Angelababy. De managers verwelkomden de vele hooggeplaatste gasten op de gala-avond en presenteerden een indrukwekkende keukenshowroom op een expositieruimte van 2.800 m². Een uitgebreid amusement programma, een exclusief optreden van de Chinese zangeres Sunnan en vele culinaire hoogstandjes bereid door Michelin-sterrenkok FranckElie Laloum uit Parijs voor een passende glamoureuze avond.

Architecturaal gezien is het atelier tot op de dag van vandaag ook een meesterwerk. Eersteklas designconcepten en functionele keukenoplossingen in een buitengewoon gebouw maken de nieuwe studio in Shanghai tot een echte hoogtepunt - ook voor Küppersbusch. Het is altijd een eer voor ons om de gelegenheid te krijgen om onze innovatieve producten te presenteren in een even innovatieve omgeving.

Chalet Weingut Eichenstein, Meran

Eichenstein is een klein stukje paradijs, gelegen in een adembenemende omgeving in Montefranco boven Merano op 550 meter hoogte. Beschermd in het noorden door de torenhoge bergketen Texel. Het biedt een wijds uitzicht over de Adige V gebied in het zuiden, waar de wijn goed gedijt.

Maar niet alleen wijn gedijt hier, maar ook de mensheid. Het hoogtepunt op Eichenstein is het chalet, gelegen op een unieke rustige locatie in het hart van de wijngaard. Het beschikt over een stijlvolle inrichting, een adembenemende uitzicht over het Meraner Adige-dal en de omliggende bergen, een overloopzwembad opend in alle rust het landschap en wijnvolle natuur! Een droomplek. Het luxe chalet is exclusief uitgerust met Küppersbusch producten - natuurlijk ook met een wijnkoelkast.

Wonen onder de beuken: Frankfurt

n 2016, aan de rand van Frankfurt - op een parkachtig stuk land omgeven door oude beuken - bouwd een jong gezin hun droomhuis in een eigentijdse stijl. De keuken met open eetruimte is het communicatieve hart van het huis. De keuken en het eetgedeelte zijn aan twee kanten toegankelijk. Geopend naar of afgescheiden van de woonkamer met schuifdeuren.

Met zijn greeploze design past de witte keuken perfect in de puristische stijl van het huis. Voor hun ingebouwde Küppersbusch apparaten kozen ze voor de Black Velvet lijn. En men besloot om de meeste apparaten te installeren die je nodig hebt voor grenzeloos keukenplezier - een oven, gecombineerde stoomoven, volautomatisch koffiezetapparaat, compact serie. TV boven een 90 cm brede inductiekookplaat, geïntegreerde koelkast en vriezer plus vaatwasser... Maar dat is niet allemaal! Als echte wijnkenners hadden ze ook een wijnkoelkast nodig. Dus kozen ze ervoor om uit te pakken met 5 Küppersbusch wijnkoelkasten, elk met een capaciteit van 99 flessen, die zich in hun wijnkelder bevinden. 

RIVIER CRUISESCHEPEN, NEDERLAND

AmaStella en AmaViola behoren zeker tot de modernste rivier cruiseschepen ter wereld. Dit omvat alles van het ontwerp van de schepen zelf tot het aanbod benedendeks.

De menukaart van het restaurant is hierbij natuurlijk ook voortreffelijk. Of het nu gaat om een gastronomisch diner met selecte wijnen of voor een kapiteinsdiner met slechts een paar mede-diners - er is altijd wel iets voor iedereen. Alle keukens aan boord zijn uitgerust met hoogwaardige Küppersbusch-apparaten, die meer dan voldoen aan het veiligheidsvoorschriften voor scheepskeukens. Het hart van de twee schepen is de keuken op het dek van de kapitein. Hier wordt een select aantal  gasten uitgenodigd om samen te koken en vervolgens met de kapitein te gaan eten. Alleen al de keukenbeleving zal een onvergetelijk hoogtepunt zijn, want de uitrusting en de apparatuur aan boord van deze schepen is echt toonaangevend.