Spring naar hoofd-inhoud

Design

Uitstekend Design

Bij Küppersbusch is design meer dan alleen werk. Het is een kwaliteit kenmerk en staat voor het perfecte samenspel van vorm en functie.

Onze klanten ervaren het resultaat elke dag in een individuele benadering van onze producten. En we ervaren het elke keer als we een Award voor onze Design producten krijgen.

De duidelijke toewijding om toonaangevende individuele ontwerpen te ontwikkelen die van bijzonder belang zijn en mensen inspireren, wordt weerspiegeld in het winnen van meer dan 70 nationale en internationale onderscheidingen. Het maakt duidelijk dat eersteklas ontwerp een fundamentele pijler is voor Küppersbusch, samen met zijn tastbare kwaliteit, perfecte functie en duurzaamheid.

Tevredenheid is vreugde

Voor ons is het altijd een fijne bevestiging dat onze producten niet alleen de gebruikers tevreden stellen, maar ze ook elke dag gelukkig maken. Dit geldt niet alleen voor het individuele ontwerp en de grote vrijheid van Design die we u bieden, maar ook voor de unieke
kook- en bak resultaten die u zult ervaren met onze apparaten. We kunnen ons geen groter compliment bedenken en het is een bevestiging voor onze voortdurende aanpassing aan de behoeften van onze klanten.

Onze apparaten zijn ontworpen om onre klanten keer op keer te verbazen en te verrassen. We hebben ook alle interacties met klanten - van verpakking tot website - zorgvuldig ontworpen en afgestemd op de passie en toewijding waarmee we onze producten ontwikkelen.

Ontwerper Marcus Keichel over zijn werk voor Küppersbusch

Eerste klas design "Made in Germany"